Layanan mandhep, patut dipercaya

Tanduran perawatan sewege

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Simpenan QHD SINO-OCEAN MARINE pirang-pirang set TANPA RAWATAN SEWAGE anyar, kabeh diprodhuksi dening pabrikan sing misuwur ing dunya, lan disertifikasi kanthi inspeksi kapal.
Babagan TANPA RAWATAN SEWAGE, kita bisa nyedhiyakake peralatan ing stok ing ngisor iki. Peralatan sing nduweni kualitas & sertifikasi komponen asli bisa dipercaya your

NO.

Tukang gawe

Jinis

Model

CAP.

BOD5

KODE

QTY

1

IL SEUNG

Jinis BIOLOGI

ISS-25N

1750L / Dina

25MG / L ing ngisor iki

125MG / L ing ngisor iki

4 SET

Kajaba iku, Kita uga bisa nyedhiyakake SET GENERATOR DIESEL, TURBOCHARGER, COMPRESSOR AIR, SEPARATOR, PUMP MARINA, EXPLANGAT HEAT PLATE, SEPARATOR BILGE, CONDITIONER AIR, UNIT KOMPRESOR ACARA ACARA, ACARA, ACARA UNIT PUMP HYDRAULIC, UNIT PUMP HYDROPHORE, UNIT CONTROL SEPARATOR, HORN, PART SPARE BOILER lan sapanunggalane. Ing saham, kita bisa nyedhiyakake macem-macem peralatan laut kanthi sertifikat masyarakat klasifikasi kayata LR, DNV lan KR lsp.
Sino-Samudera Laut jembaré 83 hektar, kanthi kantor 8000 meter persegi lan gudang suku cadang 24.000 meter persegi. Bobot saka inventaris udakara 8.000 ton. Yaiku pusat cadangan lan peralatan laut sing paling gedhe lan paling lengkap ing Asia!
Wiwit didegake, perusahaan kasebut njaga hubungan kerjasama sing erat karo pabrikan mesin utama lan pabrik anak perusahaan ing saindenging jagad. Perusahaan kasebut misuwur amarga bisa tuku sumber sing bisa dipercaya, kualitas tinggi stabil lan rega sing cukup.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan