Layanan mandhep, patut dipercaya

Rod Inducer lan Blade

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Wiwit didegake ing taun 1995, Laut-Laut Sami mesthi menehi komitmen kanggo nyedhiyakake layanan mandheg sistematis lan profesional kanggo industri maritim. Sawise 25 taun pembangunan, saiki dadi perusahaan komprehensif sing nglumpukake, ngolah lan ngrenovasi suku cadang, ndandani kapal, dhukungan teknis lan pasokan peralatan pembuatan kapal bebarengan.
Suku cadang asli lan OEM (OEM) lan suku cadang lan majelis tinggi kanggo turbocharger, lan majelis turbocharger. Komponen utama (bantalan, pompa minyak, lan majelis) bisa ditawakake kanthi pertukaran. (Ing basis ijol-ijolan).
Kita nyedhiyakake pangiriman suku cadang lan kumpul kanthi cepet lan efisien saka pabrikan ing ngisor iki liwat jaringan sing wis ana ing saindenging jagad.
Kita bisa nyuplai roda Turbocharger Compressor & Inducer lan Blade, kaya ing ngisor iki:
Cocog kanggo jinis ABB / BBC VTR (jangkauan lengkap).
Cocog kanggo jinis ABB / BBC RR (jangkauan lengkap).
Cocog kanggo IHI - kabeh jinis (kabeh baris).
Cocog kanggo MAN B&W - NA, NR - jinis (kabeh jangkoan)
Cocog kanggo PBS Turbo - PDH - seri (kabeh modifikasi)
Cocog kanggo HOLSET - seri H, N.
Cocog kanggo KKK - jangkauan lengkap.
Cocog kanggo NAPIER - kabeh jinis dhasar.
Cocog kanggo MITSUBISHI - MET - jangkauan lengkap.
Cocog kanggo KBB - H, R, K - seri.
Kanggo majelis utama lan majelis, sertifikat saka macem-macem masyarakat klasifikasi diwenehake (miturut panjaluk pelanggan).
Grafik pangukuran lan laporan tes saldo diwenehake kanggo bagean utama turbin.
Kabeh bagean diwenehake miturut "Syarat & Ketentuan Penjualan Umum". Inducer


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan