Layanan mandhep, patut dipercaya

Babagan Kita

Layanan mandeg mandheg

Wiwit taun 1995, Qinhuangdao Sino-Ocean Marine Equipment & Machinary Co., Ltd mesthi darmabakti kanggo nyedhiyakake layanan mandheg profesional kanggo industri maritim. Nganti saiki SINO-OCEAN MARINE wis berkembang dadi perusahaan komprehensif sing nglumpukake peralatan & suku cadang sing nyuplai, pabrik, ndandani kapal, ndhukung teknis, peralatan nggawe kapal sing nyuplai bebarengan.

Pusat panyimpenan peralatan laut / suku cadang paling gedhe ing Asia

• Jembaré 83 hektar
• Kantor 8000 meter persegi
• Gudang suku cadang 24.000 meter persegi
• 8.000 ton total inventaris
• Lingkup bisnis perusahaan kalebu: suku cadang mesin utama / tambahan, set generator diesel, turbocharger, pemisah minyak, kompresor udara, penukar panas piring, pompa air, AC, kulkas, boiler, mesin dek lan peralatan navigasi.
• Tutup hubungan koperasi karo pabrikan mesin utama lan pabrik anak ing saindenging jagad.
• Sumber tuku sing bisa dipercaya, kualitas apik sing stabil lan rega sing cukup

trewytr (3)

Pakar layanan, kualitas profesional

trewytr (3)

Kekuwatan teknis sing kuat lan pengalaman sing sugih

• Layanan ndandani kapal lan ndandani pelayaran ing plabuhan lor China
• Pangopènan, analisis kesalahan lan layanan perbaikan
• Kemampuan dhukungan teknis sing dipercaya lan layanan purna jual

Layanan rekondisi lan pertukaran

• Standar CCS ing babagan teknik las, kualifikasi, lan kualifikasi teknisi
• Rekondisi bagean kalebu tutup silinder, makutha piston, rod penghubung, spindle katup knalpot, kursi katup knalpot, lsp.
• Akeh suku cadang rekondisi kanggo ijol-ijolan

trewytr (3)

Manajemen ilmiah sing berorientasi ing masarakat

aboutxiu

• 65 karyawan, 24 elit bisnis, 8 insinyur kapal senior
• Model manajemen sing efisien
• Budaya perusahaan sing harmoni

• Nuduhake tanggung jawab kanthi kredit
• Karyawan maju karo perusahaan
• Nyedhiyakake luwih akeh kesempatan lan panggung promosi
• Maneka kegiyatan kanggo ningkatake komunikasi bebarengan

trewytr (3)

Dumunung ing China, ngladeni jagad iki

trewytr (2)

• Panyedhiya tingkat pertama klompok pengiriman domestik sing gedhe
• Sukses nggedhekake pasar jaban rangkah
• Nggawe hubungan kerja sama jangka panjang lan stabil
• Ngawula pelanggan Eropa, Amerika lan Asia Tenggara
• Entuk reputasi pelanggan sing apik