Layanan mandhep, patut dipercaya

Rod sing nyambung

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Wiwit didegake ing taun 1995, Laut-Laut Sami mesthi menehi komitmen kanggo nyedhiyakake layanan mandheg sistematis lan profesional kanggo industri maritim. Sawise 25 taun pembangunan, saiki dadi perusahaan komprehensif sing nglumpukake, ngolah lan ngrenovasi suku cadang, ndandani kapal, dhukungan teknis lan pasokan peralatan pembuatan kapal bebarengan.
Kita nyedhiyakake macem-macem suku cadang asli (OEM) lan suku cadang lan majelis kanggo kompresor udara lan pendingin laut saka macem-macem jinis, uga unit kompresor lengkap.
Unit kompresor dikirim miturut syarat pelanggan lan ing macem-macem desain, anyar lan diproduksi ulang. Kabeh mau diuji lan duwe garansi operasional paling ora 6 wulan.
Kita bisa nyuplai kompresor Udara Rod sing nyambung, kaya ing ngisor iki:
Cocog kanggo seri JP SAUER & SOHN - WP.
Cocog kanggo seri SPERRE - HV lan HL.
Cocog kanggo TANABE - kanggo kabeh jinis kanthi lengkap.
Cocog kanggo seri HATLAPA - L lan W.
Cocog kanggo seri HAMWORTHY - SF, TF, TM lan V.
Cocog kanggo YANMAR - kanggo kabeh jinis kanthi lengkap.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan