Layanan mandhep, patut dipercaya

Labirin gas lan grumbulan Sealing

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Suku cadang asli lan OEM (OEM) lan suku cadang lan majelis tinggi kanggo turbocharger, lan majelis turbocharger. Komponen utama (bantalan, pompa minyak, lan majelis) bisa ditawakake kanthi pertukaran. (Ing basis ijol-ijolan).

Kita nyedhiyakake pangiriman suku cadang lan kumpul kanthi cepet lan efisien saka pabrikan ing ngisor iki liwat jaringan sing wis ana ing saindenging jagad.

Kita bisa nyuplai labirin Gas turbocharger lan semak Sealing, kaya ing ngisor iki:

Cocog kanggo Seri VTR :

VTR160 , VTR161 , VTR184 , VTR200 , VTR201 , VTR214 , VTR250 , VTR251 , VTR254 , VTR304 , VTR320 , VTR321 , VTR354 , VTR400 , VTR401 , VTR454 , VTR500 , VTR501 , VTR564 , VTR630 ,1TRTR

Cocog kanggo Seri TPS :

TPS48 , TPS52 , TPS57 , TPS61 lsp.

Cocog kanggo Seri MET:

MET18SR , MET18SRC , MET26R , MET26SR , MET30SR , MET33SB , MET33SC , MET33SD , MET35 , MET35SB , MET350 , MET42 , MET42SB , MET42SC , MET42SD , MET45S , MET45SB , MET450 , MET53 , MET53 , MET53 , MET53 , MET53 , MET53 , MET53, MET53 , MET53 MET66SB , MET66SC , MET66SD , MET66SE , MET71SB , MET83SE , MET90 lsp.

Cocog kanggo Seri NR :

NR12 , NR12 / R , NR12 / S , NR12 / S107 , NR15 / R , NR15 / R151 , NR15 / R171 , NR15 / R184 , NR15 / R216 , NR17 / S051 , NR20 , NR20 / R , NR20 / R149 , NR20 / 282 , NR20 / 403 , NR20 / 406 , NR24 / R , NR26 , NR26 / R , NR29 , NR34 / R , NR34 / S121 , NR34 / S152 lsp.

Cocog kanggo NA Series :

NA34 , NA34 / S , NA40 , NA48 , NA48 / S , NA57 , NA70 , NA70 / T9 lsp.

Cocog kanggo Seri TCA :

TCA55 , TCA66 lsp.

Cocog kanggo Seri TCR :

TCR12 , TCR14-41 , TCR16 , TCR18 , TCR22 lsp.

Kanggo majelis utama lan majelis, sertifikat saka macem-macem masyarakat klasifikasi diwenehake (miturut panjaluk pelanggan).

Grafik pangukuran lan laporan tes saldo diwenehake kanggo bagean utama turbin.

Kabeh bagean diwenehake miturut "Syarat & Ketentuan Penjualan Umum".


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan