Layanan mandhep, patut dipercaya

Suku cadang ketel

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

SINO-OCEAN MARINE bisa nyedhiyakake suku cadang ketel kayata: pompa minyak, motor maxon, nozel kanggo ketel, elektroda, mripat, katup, instrumen, katup solenoid, panyegelan lan suku cadang liyane.

ytruy
Kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan, Sino-Ocean nyedhiyakake akeh suku cadang ketel. Suku cadang kanthi kualitas lan sertifikasi suku cadang asli bisa dipercaya!
Dhaptar Saham Burner:

Ora

NAMA & Cocog kanggo TYPE

SPESIFIKASI

QTY

1

BURNER
AALBORG KBO-E30 M-II

Rating: 1064-3170KW Press (MIN / MAX): 25 BAR / 30 Bar Bar (MIN / MAX): 95kg / h / 283kg / h IP44 220V 60HZ 2012

1 SET

2

BURNER
OILON RP-130 M

Minyak Kapasitas: 34-121kg / jam Kualitas minyak: Maks 600 cSt + 50 ℃ 220V 1 * 60Hz 6A 440V 3 * 60Hz 10.9kW IP44 2012

2 SET

3

BURNER
VOLCANO MJⅡ-90M

 M.NOubre2181769 440V 6KW 3∮

1 SET

Dhaptar Saham Gauge Tingkat Banyu:

Ora

NAMA & Cocog kanggo TYPE

SPESIFIKASI

QTY

1

GOLONG LEVEL AIR
HANLA OMS-F401SSF2-WF6

BENTUK / RATING KONTAK: SPDT / 250VAC, 5A MAX.PRESS./TEMP: 16kg / cm2 250 CL PANUTUP: IP56

2 SET

2

GOLONG LEVEL AIR
HANLA RLG-HP-CK22

C.TO C: 630MM MAX.PRESS./TEMP: 16kg / cm2 250 ℃

4 SET

Dhaptar Saham Pump Boiler:

NO.

NAMA
Cocog kanggo JENIS

SPESIFIKASI

QTY
SET

1)

SHINKO
SVQ50AM

MATERI: PP / FPM MAX: 2.3L / H BEI: 8BAR MAX: 1.9L / H BEI: 16BAR IP: 65 AC: 110-240V 50 / 60HZ 21W 28237 BREMEN GERMANY P / N: 10211074 S / N: 102M0006153 MADE IN JERMAN 2/2015

1 SET

Dhaptar Saham Pump Boiler:

NO.

NAMA
Cocog kanggo JENIS

HERTZ (HZ)

GOLEK
(V)

Kuwasane
(KW)

SPEED
(RPM)

TH

CAP

QTY
SET

1)

PUMP SUPPLY MGO
AALBORG OMC-1200

60HZ

440V

2.2 / 2.64

2840 /
3405

30/40 BAR

380MM2/ S

1 SET

2)

PUMP SUPPLY MGO
ALLWEILER ZASV250 G8 3F-W20

50 HZ
60 HZ

380V
440V

0,1
0,2

1632

5.47-5.75
L / MIN

4,5 BAR

1 SET

3)

AUX BIILER FO PUMP
KRAL DS1-500

60 HZ

440V

0,44

1750

4.5 / 6

8,45L / MIN

1 SET

4)

PUMP SUPPLY MGO
MS711-4 (JENIS MOTOR)

50 HZ
60 HZ

230 / 400V
280 / 480V

0,25
0,3

1390R
1650R

1 SET

5)

PUMP SUPPLY MGO
T0710403 (JENIS MOTOR)

60 Hz

254 / 440V

0,25

1700R

2 SET

6)

PUMP SUPPLY MGO
MS712-4 (JENIS MOTOR)

60HZ

440V

0,43

1640R

1 SET

6)

POMPA AIR FEED
SHIN SHIN MB 32 04S

60HZ

440V

7.5

3550R

120M

2,5M3/ H

2 SET

7)

POMPA AIR FEED
SHIN SHIN TSH50A

60HZ

440V

11

3550R

110M

3.9M3/ H

3 SET

8)

POMPA AIR FEED
SHINKO SVQ50AM

60HZ

440V

11

3540R

110M

11M3/ H

1 SET

9)

POMPA AIR FEED
SHINKO SVQ50AM

60HZ

440V

11

3540R

120

6.5M3/ H

5 SET

QHD SINO-OCEAN MARINE nyedhiyakake sawetara set PARTI BOILER anyar sing asli, kabeh diprodhuksi dening pabrikan sing misuwur ing dunya, lan disertifikasi kanthi inspeksi kapal.
Babagan PART SPARE BOILER, kita bisa nyedhiyakake peralatan ing stok ing ngisor iki. Peralatan sing nduweni kualitas & sertifikasi komponen asli bisa dipercaya your

Kajaba iku, Kita uga bisa nyedhiyakake SET GENERATOR DIESEL, TURBOCHARGER, COMPRESSOR AIR, SEPARATOR, PUMP MARINA, EXPLANGAT HEAT PLATE, SEPARATOR BILGE, CONDITIONER AIR, UNIT KOMPRESOR ACARA ACARA, ACARA, ACARA UNIT PUMP HYDRAULIC, UNIT PUMP HYDROPHORE, UNIT CONTROL SEPARATOR, HORN, PART SPARE BOILER lan sapanunggalane. Ing saham, kita bisa nyedhiyakake macem-macem peralatan laut kanthi sertifikat masyarakat klasifikasi kayata LR, DNV lan KR lsp.
Sino-Samudera Laut jembaré 83 hektar, kanthi kantor 8000 meter persegi lan gudang suku cadang 24.000 meter persegi. Bobot saka inventaris udakara 8.000 ton. Yaiku pusat cadangan lan peralatan laut sing paling gedhe lan paling lengkap ing Asia!
Wiwit didegake, perusahaan kasebut njaga hubungan kerjasama sing erat karo pabrikan mesin utama lan pabrik anak perusahaan ing saindenging jagad. Perusahaan kasebut misuwur amarga bisa tuku sumber sing bisa dipercaya, kualitas tinggi stabil lan rega sing cukup.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan