Layanan mandhep, patut dipercaya

Pompa bahan bakar & gir pompa bahan bakar

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

SINO-OCEAN MARINE bisa nyedhiyakake pompa bahan bakar mesin diesel utama & peralatan pompa bahan bakar, sing cocog kanggo MAN B&W, Wartsila-Sulzer, MITSUBISHI Lan mesin diesel domestik.

Cocog kanggo MAN B&W:
S35 / 42/50/60/70 / 80ME-B, S35 / 42/50/60/70 / 80ME-C, G35 / 42/50/60/70 / 80ME-C, S (L) 35/42 / Seri 50/60/70/80MC-C lan GF GBE.

Cocog kanggo WARTSILA-SULZER:
RTA48T-B , RT-FLEX50-D , RT-FLEX50-B , FLEX RTA58TB , 5RT-FLEX58T-D , RTA48T-B , RTA68T-B lsp, seri RTA 48/52/62/68/76/84, RLA (B) seri 55/59 lan RND RD.

Cocog kanggo MITSUBISHI:
UEC50LS (II), UEC52LS (II), UEC52LA, UEC52L, UEC60LS (II), UEC60LA, UEC60L, UEC60HA

Laut-laut Laut bisa nyedhiyakake pompa bahan bakar tambahan & peralatan pompa bahan bakar. Lan Kita duwe saham akeh sing cocog kanggo MAN B&W, DAIHATSU, YANMAR, WARTSILA-SULZER lan mesin diesel domestik.

Cocog kanggo MAN B&W:
L16 / 24, L21 / 31, L23 / 30, L23 / 30H, L27 / 38, L28 / 32H, L32 / 40, T23LH-4E lan sapanunggalane.

Cocog kanggo DAIHATSU:
DK-20E, DK-20, DK-28, DC-17, DC-32, DE-18, DS-18A, DS-26, DL-20, DL-22, DL-26, DL-28, PS- 26H, PS-26D lan sapanunggalane.

Cocog kanggo YANMAR:
EY18, EY22, EY26, N18, N21, N26, N28 (N28A), N330, N165L, M200 serie, M220 serie, T220, T240, T260, UAL-ST, Z280A, S165, S185 serie, GL-T serie, KDL , KFL serie lan ing.

Cocog kanggo WARTSILA-SULZER:
S20, L20, 670W4L20, AL25 / 30, ATL25D (H) lan sapanunggalane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan