Layanan mandhep, patut dipercaya

Warta

  • Kompresor AC Laut-Laut Laut ing Saham

    Babagan kompresor, kita bisa nyediakake peralatan ing stok: Kompresor pendingin pranata, Pendingin unit tipe paket, Kompresor AC & pengering udara Refrigerant lsp. Kompresor kanthi kualitas lan sertifikasi komponen asli sejatine bisa dipercaya! Dhaptar kaya ing ngisor iki: .. .
    Waca liyane
  • DAERAH SINO-OCEAN MARINE PISTION RING STOCK

    Cadangan inventaris disinkronake karo perbaikan teknis asli. Kita nyuplai cincin piston asli kayata DAROS, NPR, PP lan sapanunggalane, cocok kanggo model kalebu MC, MC-C, ME-C, FLEX, seri RTA, lsp. No. Cocog kanggo Tipe BAGIAN SPESIFIKASI (1) S35MC S35MC-C S35M ...
    Waca liyane
  • Daftar Saham Pemisah Laut-Laut

    Pemisah saham sing cocog kanggo didol model pabrikan & mesin: S / N Model SPESIFIKASI QTY. KUALITAS 1 P615 (Kanthi unit kontrol) MAX. SPEED (BOWL): 9307R MOTOR CEPAT: 3600R 3.7 KW 60HZ MAX. Kapadhetan panganan: 1100 KG / M3 MAX. KEBENTUKAN SEDIMEN: 2332 KG / M3 ...
    Waca liyane
  • DAFTAR STOK, SINO-OCEAN MARINE HYDRAULIC STOCK

    Laut Sinoocean duwe saham akeh UNIT PUMP HYDRAULIC lan VALVE HYDRAULIC. Dhaptar khusus kaya ing ngisor iki. Sanalika, kita uga nyedhiyakake layanan pemecahan masalah lan perbaikan sistem hidrolik mesin dek. UNIT UMP HYDRAULIC PUMP No. Spesifikasi Jeneng Jeneng Piranti QTY ...
    Waca liyane
  • DAFTAR STOK REPRISOR UDARA SINO-OCEAN DAERAH

    Kompresor udara laut stok sing cocog kanggo didol produsen lan model ing ngisor iki: KOMPRESOR UDARA UTAMA : No. CAP NAMA MODEL. DAYA TEKANAN SPEED QUALITY QTY. 1 Kompresor udara DONGHWA-TANABE H-63 90m3 / h 30kg / cm2 19.5 KW 1800 RPM GENERAS BARU 1SET 2 DONGHWA-TANABE H-373 ...
    Waca liyane
  • SINO-OCEAN MARINE YANMAR EY18ALW N18 M200 NOZZLE AND RING PISTON IN STOCK

    Kita pengin menehi perhatian menyang stok YANMAR EY18ALW / N18 / M200 nozel, cincin piston, plunger, bantalan, sambung rod sambung lsp. Jeneng Bagian sing Cocog kanggo Jenis Bagian No 1 Plunger EY18L 146623-51100 2 N18 146673- 51100 3 Nozzle EY18ALW 146623-53351 4 EY18ALW 146623-5300 ...
    Waca liyane
  • DAFTAR STOK PEMERINTAH SINO-OCEAN

    Saham gubernur samodra laut, gubernur berkualitas tinggi lan murah, langsung dikirim, kaya ing ngisor iki: S / N Model SER. No Bagean No. SPESIFIKASI QTY. 1 3161 12065946 8540-629 JENIS WOODWARD 3161 P / N 8540-629 S / N 12065946 1 2 3161 NA NA JENIS: 3161 MOTOR: VDC: 24 RPM: 2 4L20 1 3 F3CS-A25G DE035 ...
    Waca liyane
  • DAFTAR STOCK TURBOCHARGER SINO-OCEAN

    Simpenan TURBOCHARGER sing cocog kanggo didol model mesin: Model S / N SPESIFIKASI QTY. 1 TCA88-21079 NSMAX.: 11.900L / MIN TMAX .: 500 ℃ NCMAX.:11.700L/MIN DATE: 12.05 1 SET GENUINE BARU 2 NR15 / R KANG 4R22MD-C 2 SET 3 NR15 / R151 KANGGO 5L23 / 30H: NR15 / R151 W / NO.7023520 ...
    Waca liyane
  • PUMP VERTIKAL / HORIZONTAL MARIN SINO-OCEAN ING STOK

    Kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan, Sino-segara nyedhiyakake akeh pompa. Pompa kanthi kualitas lan sertifikasi asli bisa dipercaya! Pompa ing stok kalebu pompa sentrifugal vertikal, pompa sentrifugal horisontal, pompa gir horisontal pump pompa piston, ...
    Waca liyane
  • UNIT PUMP HINDROPHORE SINO-OCEAN

    Babagan UNIT PUMP HYDROPHORE, segara laut-laut bisa nyedhiyakake peralatan ing stok lan peralatan kanthi sertifikat masyarakat klasifikasi. Ora Cocog kanggo SET Spesifikasi JENIS (1) KAPASITAS TANK SHC40A-1.0-2R: 1.0M3 / H DESIGN PRESSURE (MAX / MIN): 4.5 / 3.0KG / CM2 MANUFACTURE NO ...
    Waca liyane
  • SINO-OCEAN MARINE GENUINE INITIAL BARU TESTBO TEST

    Kita bisa menehi LENGKAP TURBOCHARGER INGGRIS INGIN BARU sing cocog kanggo model ing ngisor iki: Ora Ana Tipe Pembuat Q'ty LWH Flange OD Pangandikan 1 MET37SRC Mitsubishi 4 2350 1500 1160 780 Kahanan: apik 2 A145-M66 ABB 6 1050 900 900 450 Ora ana bagean inlet. ..
    Waca liyane
  • Piranti mecah SINO-OCEAN MARINE kanggo mesin diesel

    Iki Qinhuangdao Sino-Ocean Marine Equipment & Machinery Co., Ltd. saka China. Lan Tim Kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing bidang peralatan laut & suku cadang. Saiki kita bisa nawakake alat Grinding kanggo kursi katup mesin diesel (kalebu kursi katup jinis pendingin lan katup Uncooled ...
    Waca liyane