Layanan mandhep, patut dipercaya

Karir

Liwat bagean kayata penghasilan, kesejahteraan, posisi, pangembangan, budaya lan insentif macem-macem liyane, kita kanthi aktif nyedhiyakake kesempatan lan panggung promosi luwih akeh kanggo wong sing duwe kinerja apik banget; ing sisih liyane, kita ngatur macem-macem kegiyatan kanggo ningkatake komunikasi bebarengan ing antarane karyawan lan nggawe swasana kulawarga SINO-OCEAN sing harmoni.

team

Seneng banget ndeleng manawa sampeyan kepengin gabung karo segara Laut Samudera. Kita bakal seneng nampa CV sampeyan, sing bakal dianggep rahasia kanthi ketat. Yen kualifikasi sampeyan cocog karo syarat posisi kita, wakil perusahaan bakal ngubungi sampeyan sajrone 3 minggu, kanggo ngatur wawancara pribadi.

gongchengs

Insinyur Laut

chuanbo (2)

Petugas Pengadaan

bosss

Sekretaris

Yen sampeyan kasengsem ing lowongan kasebut, hubungi kami.