Layanan mandhep, patut dipercaya

Layanan

Layanan Ndandani

• kekuwatan teknis sing kuwat lan pengalaman sing sugih
• Pangopènan mesin diesel, analisis kesalahan lan layanan perbaikan
• Pangopènan turbocharger, analisis kesalahan lan layanan perbaikan
• Sistem hidrolik ing perawatan mesin dek, analisis kesalahan lan layanan perbaikan
• Pangopènan peralatan komunikasi lan navigasi, analisis kesalahan lan layanan perbaikan
• Pangopènan sistem otomatisasi lan listrik, analisis kesalahan lan layanan perbaikan

Repairing Services

Engineering-Services-2

Rekondisi Bagian

• Teknologi canggih lan peralatan pangolahan internasional
• Teknik pemrosesan renovasi, standar pengujian, lan kualifikasi para pekerja wis lulus sertifikasi CCS
• Teknologi las lan bahan
• Layanan rekondisi sampul silinder
• Layanan rekondisi makutha piston
• Nyambungake layanan rekondisi rod
• Layanan rekondisi kursi spindel lan katup
• Layanan rekondisi Crankshaft

Layanan pabrikan

• Jembar peralatan ing bengkel kita
• Tanggung jawab & bisa ngasilake bagean kaya conto, gambar utawa deskripsi
• Klien akting cepet sing ana ing suku cadang lan barang cilik
• Nggawe dheweke banjur dilayani kanthi cepet

edf

Nglayani Kabeh Pelabuhan Dunia

Wiwit pirang-pirang puluh taun kepungkur ing lapangan, kita nyebar cabang ing saindenging jagad, utamane ing China sisih lor (Qinhuangdao, Tianjin, Tanggu, Jingtang, Changzhou, Huanghua, Chaofeidian, Yingkou, Bayuquan, Huludao, Jingzhou lan Dalian lsp) Cukup email kula lan nyuwun layanan. Kita bakal tanggung jawab ngladeni sampeyan.