Layanan mandhep, patut dipercaya

Tanduk

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

QHD SINO-OCEAN MARINE nyedhiyakake pirang-pirang peluit anyar sing asli, kabeh diprodhuksi dening pabrikan sing misuwur ing dunya, lan disertifikasi kanthi inspeksi kapal.

Ora

Jeneng

Entuk kanggo merek

Satiable kanggo model

Spesifikasi

QTY

1

Tanduk
(Dioperasikake kanthi udara)

SARACOM

WA / 15/143

KELAS I
TINGKAT SOUND (1/3 OKT. BAND.1M) -143dB
SOUND FREQUENCY - 100Hz
Tekanan Udara - 7㎏ / ㎠
PENGGUNAAN UDARA - 50 ℓ / s
DIAPHRAGM - Φ 200
SUMBER - VOLT. : AC220V. 60Hz.1Φ
Saiki: 0,35A
HEATER - GOL. : AC220V.60Hz.1Φ
Saiki: 25W (110㎃)
Bobot - Abt.50㎏
LOKASI - MASTER RADAR

4SET

2

Tanduk
(Dioperasikake motor)

SARACOM

WE-16143

KELAS I
TINGKAT SOUND (1/3 OKT. BAND.1M) -143dB
SOUND FREQUENCY - 100Hz
SUMBER - VOLT. : AC440V.60Hz.3Φ
Bobot - Abt.165㎏
LOKASI - FORE MAST
IP GRADE - 56

4SET

1. Peluit kabut laut (pneumatik)
JENIS: WA-15/143
KELAS: I CERTIFICATE NO.: 13546 B0 BV
TEKAN: 7KG / CM2
QTY.<< SETS
Horn (1)
2. Tanduk kabut laut (listrik)
SPESIFIKASI: JENIS: WE-16/143
KELAS: I CERTIFICATE NO.: 13546 B0 BV
VOLT: 440V
QTY.<< SETS
Horn (3)

Kajaba iku, Kita uga bisa nyedhiyakake SET GENERATOR DIESEL, TURBOCHARGER, COMPRESSOR AIR, SEPARATOR, PUMP MARINA, EXPLANGAT HEAT PLATE, SEPARATOR BILGE, CONDITIONER AIR, UNIT KOMPRESOR ACARA ACARA, ACARA, ACARA UNIT PUMP HYDRAULIC, UNIT PUMP HYDROPHORE, BAGIAN SPARE BOILER lan liya-liyane.
Ing saham, kita bisa nyedhiyakake macem-macem peralatan laut kanthi sertifikat masyarakat klasifikasi kayata LR, DNV lan KR lsp.
Sino-Samudera Laut jembaré 83 hektar, kanthi kantor 8000 meter persegi lan gudang suku cadang 24.000 meter persegi. Bobot saka inventaris udakara 8.000 ton. Yaiku pusat cadangan lan peralatan laut sing paling gedhe lan paling lengkap ing Asia!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan