Layanan mandhep, patut dipercaya

Dering piston & piston

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

SINO-OCEAN MARINE bisa nyalurake spare parts kompresor udara kayata: silinder, piston, ring piston, rod nyambungake, crankshaft, arah, nyedhot lan tutup exhaust lengkap lan bagéan (LP + HP), tutup silinder nesu, lan kabeh bagéan. Perusahaan kasebut njaga hubungan koperasi sing raket karo pabrikan mesin utama lan pabrik anak perusahaan ing saindenging jagad. Perusahaan kasebut misuwur amarga bisa tuku sumber sing bisa dipercaya, kualitas tinggi stabil lan rega sing cukup.
Kita nyedhiyakake macem-macem suku cadang asli (OEM) lan suku cadang lan majelis kanggo kompresor udara lan pendingin laut saka macem-macem jinis, uga unit kompresor lengkap.
Kita bisa nyuplai kompresor udara Piston & ring piston, kaya ing ngisor iki:
Cocog kanggo TANABE:
HC-54A / HC-64A / HC-264A / HC-65A / HC-265A / HC-275A / HC-277A / H-63 / H-64 / H-264 / H-73 / H-273 / H- 373 / H-74 / H-274 / H-374 / SHC-296D / LHC-277A / LHC-33 / LHC-45A / LHC-54A / LSHC-20B / LSHC-30A / LSHC-40A / VLHH-74
Cocog kanggo YANMAR:
SC5N / SC7N / SC10N / SC12.5N / SC15N / SC20N / SC25N / SC30N / SC40N / SC50N / SC60N / SC75N / C300 / C370 / SC10N-TF / SC40N-TF
Cocog kanggo HAMWORTHY:
2SF4 / 2SF42 (F) / 2TF5 / 2TF54 / 2TM6 / 2TM61 / 2TM62 / 2TM63 / 2TM67 / 2TM68
Cocog kanggo SPERRE:
Hp1 / 120 HV1 / 140 HV1 / 156 HV2 / 200 HV2 / 210 HV2 / 219 HV2 / 220 V2 / 235 HV2 / 240
Cocog kanggo HATLAPA:
L80 / L100 / L215 / L220 / L270 / W80 / W110 / W140 / W220 / W280 / W400 / W420 / W600
Cocog kanggo SAUER:
WP60 / WP100 / WP110 / WP135 / WP160 / WP185 / WP220 / WP270 / WP320 / WP370 / WP8L / WP13L / WP18L / WP25L / WP32L / WP40L / WP50L / WP62L / WP80L / WP100L / WP120L / WP150L / WP250L / WP250L / WP250 WP / WP255 / WP255 / WP255 / WP255 / WP255 WP300L / WP135-YS-E
Cocog kanggo SUCTIONGAS:
TCAX181465 / TXAW2216137 / TCAX2216146 / TCWX22 / 14AT / TCWX221433


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan