Layanan mandhep, patut dipercaya

Katup bahan bakar

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

SINO-OCEAN MARINE bisa nyedhiyakake suku cadang sistem injeksi bahan bakar mesin utama / tambahan kayata nozel, pandhuan spindle lengkap, katup non-balik, katup injeksi bahan bakar lengkap, plunger, pompa minyak tekanan tinggi, lsp. Lan Kita duwe stok sing akeh kanggo MAN B&W, wartsila-sulzer, MITSUBISHI lan mesin solar domestik.
Mesin utama sing cocog kanggo seri model ing ngisor iki:

Cocog kanggo MAN B&W:
S35 / 42/50/60/70 / 80ME-B, S35 / 42/50/60/70 / 80ME-C, G35 / 42/50/60/70 / 80ME-C, S (L) 35/42 / Seri 50/60/70/80MC-C lan GF GBE.
Cocog kanggo WARTSILA-SULZER:
RTA48T-B , RT-FLEX50-D , RT-FLEX50-B , FLEX RTA58TB , 5RT-FLEX58T-D , RTA48T-B , RTA68T-B lsp, seri RTA 48/52/62/68/76/84, RLA (B) seri 55/59 lan RND RD.

Cocog kanggo MITSUBISHI:
UEC50LS (II) UEC52LS (II) UEC52LA UEC52L UEC60LS (II) UEC60LA UEC60L UEC60HA

 

燃油喷射系统4
燃油喷射系统 (2)
燃油喷射系统
喷油嘴

Mesin tambahan sing cocog kanggo seri model ing ngisor iki:
Cocog kanggo MAN B&W:
L16 / 24 L21 / 31 L23 / 30 L23 / 30H L27 / 38 L28 / 32H L32 / 40 T23LH-4E lan sapanunggalane.

Cocog kanggo DAIHATSU:
DK-20E DK-20 DK-28 DC-17 DC-32 DE-18 DS-18A DS-26 DL-20 DL-22 DL-26 DL-28 PS-26H PS-26D lan sapanunggalane.

Cocog kanggo YANMAR:
EY18 EY22 EY26 N18 N21 N26 N28 (N28A) N330 N165L M200 serie M220 serie T220 T240 T260 UAL-ST Z280A S165 S185 serie GL-T serie KDL, KFL serie lan sapanunggalane.

Cocog kanggo WARTSILA-SULZER:
S20, L20, 670W4L20, AL25 / 30, ATL25D (H) lan sapanunggalane.

燃油喷射系统1
燃油喷射系统
辅机喷射系统
辅机喷射系统2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan