Layanan mandhep, patut dipercaya

Pompa suku cadang

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kanggo nyuda biaya pengadaan suku cadang pompa, Laut-Laut Samudera duwe akeh suku cadang pompa sing dadi bagean umum utawa bagean rentan saka model arus utama ing gudang kita. Kita saestu nampi pelanggan anyar lan lawas ing negosiasi bisnis, lan ngarepake saran apik sampeyan. Kita bakal nyedhiyakake kualitas sing luwih apik, rega murah, layanan sing luwih apik lan dhukungan sing luwih lengkap kanggo pelanggan gedhe.
Kita bisa nyedhiyakake sing cocog kanggo merek lan model ing ngisor iki kanthi mupangate:
Pabrik pam laut laut:
ALFA LAVAL generator banyu seger 、 TAIKO 、 NANIWA 、 SHINKO 、 ISHII 、 HEISHIN 、 TEIKOKU 、 SHIN SHIN 、 IMO 、 HAMWORTHY 、 DESMI lan liya-liyane.
ALFA LAVAL: CNL65-65 / 200, CNL80-80 / 200, CNL65-65 / 160, CNL80-80 / 160, PVVF-1532, lsp.
TAIKO: EMC, EMD, ESC, ESD, TMC, TMV, TMS, VS, VS-S, HHB, HHC, NHG, VG, HNP lsp.
NANIWA: FEV, FEWV, FBW, FBWV, FFV, FGV, FVC, BT, BH, BHD, BHR, ALG, HP, lsp.
SHINKO: SVA, SVB, SVS, RVP, RVX, VJ, HJ, SVQ, SHQ, lsp.
ISHII: CSB, CDB, 2CMA, 2CMH, PCS, PCSH, PBCSH, lsp.
HEISHIN: RV, RVD, RDY, VSK, VDK, VK, CY, HK, PVN, WY, lsp.
TEIKOKU: 2VCS, BF, CSM, MSS, TVC, VCB, VCD, TVD, lsp.
SHIN SHIN: VID, VIB, SVF, SVS, VF, MLO, EHS, EHC, SHC, TSH, MB, lsp.
PUMP IMO: ACE025 \ 032 \ 038, ACD025, ACP032 / 038, lsp.
PUMP HAMWORTHY: CGA, CGB, CGD, CGC, lsp.
IROM: CNL, QVK, QV, lsp.
DESMI: NSL, lsp.
ALLWEILER: MA, NB, WB, lsp.
Pompa suku cadang pompa domestik: Pompa Zhenhua, Pompa Tianjin, Pompa Guangning, Pompa Shunda, lsp.
Kita bisa nyuplai: Tutup pompa, Impeller, poros Pompa, segel Mekanik, Rotor, Stator, Bantalan Geser, Kelenjar, Gasket lan bagean rentan liyane.
Kita percaya manawa rega lan kualitas produk bakal nyukupi kabutuhan sampeyan!
Informasi liyane babagan perusahaan sampeyan, sampeyan uga bisa ngunjungi situs web ing: www.shippart.com.cn


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan